Din tømrer i Sæby & Frederikshavn

Hos tømrer Erik Kristensen udføre vi alle former for tømrerarbejde. Alt lige fra renovering, nybyg, sommerhuse til traditionel snedkerarbejde.Nybyggeri

Nybyggeri af parcelhuse, huse, arkitekthuse, enfamiliehuse, sommerhuse mv. Vi hjælper med nybyggeri i Sæby, Frederikshavn, Hjørring og opland.

Skal du snart i gang med et nybyggeri, eller er du allerede i gang, så hjælper vi dig gerne på vej. Lige meget om det er gulvlægning, køkkenopsætning, bygning af en carport eller noget helt andet, så er vi behjælpelige. Hos Tømrer- og snedkermester Erik Kristensen klarer vi nemlig alle arbejdsopgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde til dit nybyggeri. Arbejdet udføres i bedste kvalitet, og vi overholder de tidsplaner og aftaler, som er indgået med vores kunder.Få en komplet løsning

Vores kunder omfatter både private og erhverv, og arbejdsopgaverne er små som store. Vi tegner gerne komplette løsninger for dig eller samarbejder med din arkitekt, så vi finder den mest optimale løsning til dig. Har du flere ting, der skal laves, kan vi også komme med et tilbud på dette.Renovering af hus

Vi renoverer alt, hvad du har brug for. Står du med et hus, som trænger til nye gulve, nyt tag eller en udvidet carport, så kan vi hjælpe dig med dette. Er dine vinduer og døre ved at have et par år bag sig, kan vi også renovere dem eller sætte nye døre og vinduer i for dig. Udover renovering af huse, renoverer vi også gårde, sommerhuse, tilbygninger og meget andet. Det er kun dig, der sætter grænsen for, hvad vi skal renovere for dig.

Renovering er et af vores kerneområder, og vi har tidligere udført renoveringsopgaver indenfor følgende områder:
- Trægulve
- Vinduer og døre
- Køkkener
- Badeværelser
- Vinterhaver/udestuer
- Carporte
- Tagarbejde

Sommerhuse

Sæbys fortrukne håndværker til sommerhuse. Nordjylland er kendt for at have mange sommerhuse, og nogle af dem trænger til en kærlig hånd en gang i mellem. Hos Tømrer- og snedkermester Erik Kristensen er vi kendt for vores gode kvalitet af sommerhuse. Vi er selv beliggende i Sæby, og kan nemt komme rundt til omkringliggende områder, hvis vi skal renovere dit sommerhus eller bygge til.

Alt til dit sommerhus
Lige meget hvad du skal have renoveret på dit sommerhus, så klarer vi opgaven for dig. Dertil kan vi også udvide dit sommerhus med en tilbygning, hvis størrelsen er ved at være for lille. Vi udfører blandt andet renovering af:

- Tage
- Døre og vinduer
- Gulve
- Køkkener
- Badeværelser
- Udestuer
- Tilbygninger

Har du nogle spørgsmål eller ønsker en renovering af dit sommerhus, er du velkommen til at kontakte os på 22 51 56 35 for at høre mere.


Vi har tilfredse sommerhuse kunder
Vores medarbejdere er yderst kompetente og garanterer kvalitetsarbejde hver eneste gang. Vi gør meget for at tidsplaner og andre aftaler bliver overholdt, hvilket vi også er kendt for. Derved sikrer vi, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Skal vi også hjælpe dig med at sætte dit sommerhus i stand?


Snedkerarbejde

Vores snedkermester klarer det hele. Mangler du en dygtig snedkermester, så får du dette hos Tømrer- og snedkermester Erik Kristensen. Kontakt os for et uforpligtende møde.Kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere

Hos Tømrer- og snedkermester Erik Kristensen er alle medarbejder fagspecialister og har helt styr på, hvad de laver. Kvaliteten er i top, lige gyldigt hvilken medarbejder du får ud, og det samme er alle vores materialer. Vi arbejder kun med de bedste materialer, så vi kan sikrer os, at arbejdet ikke kan blive bedre.

Vi dækker Nordjylland
Vi er beliggende i Sæby, men udfører arbejde i stort set hele Nordjylland. Står du og er i tvivl om noget. eller har nogle spørgsmål til en renoveringsopgave, er vi altid klar ved telefonen. Så kontakt os gerne.

Vi arbejder både for private og erhvervslivet, og udfører opgaver på huse, lejligheder, gårde, kontorer, sommerhuse og alt der imellem. Der er intet, vi ikke kan klare. Vi kan renovere alt, så det kommer i tip top stand igen. Har du nogle specielle ønsker, kan vi også klare dette. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

Kvalitet til hver en tid
Som firma går vi op i, at alt vores arbejde udføres i bedste kvalitet, og vi efterlader stedet rent og pænt efter endt arbejde. Derved udfører vi vores arbejde fuldt ud, og sikrer os at kunden ikke selv skal lave noget – ikke engang oprydningen. Vi klarer det hele, små som store opgaver.

© 2018 Tømremester Erik Kristensen. All rights reserved - Bewise